Sposób przygotowania

Ogórki obrać ze skórki, pokroić na 0,5 cm plastry. Cebulę pokroić w plastry.
Z reszty składników przygotować zalewę, gotować ja do zagotowania. Następnie gorąca zalewę wlać do ogórków z cebulą, odstawić na kilka godzin. Następnie pokłaść w słoiki i gotować 15 minut. Idealne do obiadu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    szybkie i proste
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takich jeszcze nie robiłam- nie mogę już się doczekać sezonu ogórkowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    bardzo ciekawa jestem smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !