Sposób przygotowania

Polędwicę oczyścić, pokroić na 1 cm kawałki.Posypać solą, pieprzem i tymiankiem. Zostawić na 30-60 min.Następnie usmażyć na rozgrzanym tłuszczu, po 3-4 min z każdej strony.Warzywa wrzucić bez rozmrażania na patelnię z niewielką ilością oleju smażyć kilka minut.Dodać polędwiczki i razem dusić do miękkości warzyw.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Trochę polskie , trochę chińskie ,smaczne polędwiczki świńskie, Katarzyna proponuje , radość brzuszka obiecuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    same smakołyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !