Sposób przygotowania

Gotowe ciasto francuskie rozwałkować. Wykroić duże kwadraty o boku około 12 cm.
Na kwadracie ułożyć powidła śliwkowe i kiwi w plasterkach. Następnie złożyć na pół w trójkąt ii zagnieść brzegi.
Posmarować rozbełtanym białkiem i obsypać cukrem. Piec w piekarniku w temperaturze 170 stopni przez około 20-25 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    jakie to dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne !!!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    fajnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !