Sposób przygotowania

Filety namoczyłam często zmieniając wodę . W międzyczasie pokroiłam pora w półplasterki i udusiłam na oleju, dodając przyprawy oprócz estragonu. Ostudziłam, dodałam białe wino, poktojone w plasterki i na kawałki jabłko, estragon, wymieszałam. Zalałam w słoiku pokrojone śledzie i wstawilam do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    śledź i wina tworzą wspaniały duet
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    rzeczywiście ciekawe to zestawienie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawy przepis na śledzika
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny śledzik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !