Sposób przygotowania

Mięso mielone podsmażyć na patelni wraz cebulą .(Może być odrazu w garnku).Na patelni smażymy pieczarki ,które kroimy w talarki.Po uzmażeniu pieczarki przekładamy do garnka w ,którym już znajduje się mięso.Całość zalewamy wodą.(ilość wody zależy tak naprawdę od tego, na ile osób gotujemy tę zupę).Po zagotowaniu się całości ,dodajemy starte ziemniaki na tarce o grubych oczkach.Po około 10min.od dodania ziemniaków dodajemy puszkę pomidorów ,trzy łyżki koncentratu oraz całe opakowanie przyprawy do pizzy.Gotujemy całość okolo 10min.Do małego rondelka wlewamy dwie łyżki zupy i wrzucamy jedną kostkę serka topionego.Mieszamy tak długo aż ser się rozpuści.Przelewamy zawartość rondelka do garnka z zupą i gotujemy jeszcze 5min.Przyprawiamy do smaku jeszcze solą i pieprzem i zupa gotowa .SMACZNEGO

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !