Sposób przygotowania

BISZKOPT: Jajka zmiksować z cukrem, dodać mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia, kawę oraz mak. Upiec biszkopt.
MASA BUDYNIOWA: Z mleka, cukru, kawy rozpuszczalnej oraz mąki tortowej ugotować budyń. Ostudzić, następnie zimny połączyć z masłem roślinnym i masłem extra. Masę wyłożyć na ostudzony biszkopt.
BITA ŚMIETANA: Kremówkę ubić z cukrem i śmietanfixami. Wyłożyć na masę budyniową. Wierzch polecam posypać wiórkami czekoladowymi. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super Przepis :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kiedy masz już mięsa dosyć i owoców już nie trawisz , skocz na ciasto do Eliży - cappucino smak poprawi!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jest wspaniałe, równiez polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super przepis na ciacho :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jak najszybciej wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne ciacho!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !