Sposób przygotowania

Makaron ugotować i podzielić na dwie części. Większa cześć należy włożyć na spód posmarowanej masłem i wysypanej tarta bułką tortownicy. Mus jabłkowy połączyć ze skórka pomarańczową, wyłożyć na makaron, posypać cynamonem. Następnie należy rozłożyć pozostały makaron i wyrównać. Należy przygotować sos: śmietanę dokładnie połączyć z jajkiem i budyniowym proszkiem. Dodać cukier waniliowy i cukier puder. Całość ubić aż do lekkiego spienienia, Gotowym sosem zalać makaron i wstawić na 25-30 minut do nagrzanego piekarnika (200 stopni).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    fajny pomusł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !