Sposób przygotowania

Odrzucic zewnetrzne liscie salaty i odkroic lodyge. Salate przekroic na 4 równe czesci, które pokroic na male czastki i wrzucic do miski. Oliwki odsaczyc ( mozna pokroic) i dodac do salaty. Ananasa odsaczyc i w razie potrzeby pokroic na mniejsze kawalki, ser feta pokroic na drobna kosteczke i razem z ananasem polaczyc z pozostalymi skladnikami. Dodac sok z cytryny, cukier i oliwe, wymieszac dokladnie i doprawic do smaku. Salatka najlepiej smakuje do kilku godzin po przygotowaniu.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Bardo fajny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wygląda pięknie!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Elegancko,pysznie i tak śródziemnomorsko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    pomysłowo i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super sałatka!
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawa jestem jak smakuję ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !