Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem kokosowy do ciast

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 1 1/2 szklanki
kokos 25 dkg
margaryna 1 1/2 kostki
cukier puder 3/4 szklanki
spirytus w/g uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Krem kokosowy do ciast

Mleko zagotować,wsypać kokos i jeszcze chwilę pogotować,następnie odstawić do ostygnięcia.
Margarynę utrzeć z cukrem pudremi i złaczyć z masą kokosową i dodać spirytus.
Gotowa masa do przekładania ciast.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna24 12.10.2011 15:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak