Składniki:
kapusta biała | 1 kg |
por | 2 sztuki |
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
ocet | 1/2 z3/4szkl. |
cukier | 1/2 szkl |
sól | 1 łyżka |
Zalewa: | 1/2 szkl. |
olej | 1/2 szkl. |
kapusta biała | 1 kg |
por | 2 sztuki |
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
ocet | 1/2 z3/4szkl. |
cukier | 1/2 szkl |
sól | 1 łyżka |
Zalewa: | 1/2 szkl. |
olej | 1/2 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: