Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć, pokroić na kawałki. Cebulę posiekać, wrzucić do octu z zielem, pieprzem i liściem - gotować prze kilka minut. Wyjąć, ostudzić, dodać do śledzi, dodać śmietanę- przyprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w piątki często robię z pulkami /w mundurkach ziemniaki/
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    ulubione śledziki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !