Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i zeszklić na maśle.
Dodać bulion.
Z camenberta (musi być dojżały) odkroić białą skórkę a środek pokroić w kostkę i dodać do wywaru. Ciągle mieszając doprowadzić do wrzenia.
Całość zmiksować. Doprawić pieprzem i solą. Posypać zieleniną ( im więcej rodzajów ziół, tym lepiej).
Najsmaczniejsza z bakietką pokrojoną w talarki i podsmażoną na maśle smakowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    brzmi zachęcająco
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    ciekawa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ponieważ zależało mi na dodatkowym efekcie wizualnym do zupy na zdjęciu dodałam także dodatkowo cebulę czerwoną pokrojoną w talarki i podsmażoną na maśle z dodatkiem przyprawy curry.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe a ser dodać tylko z środka?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Tak ser tylko ze środka, biały nalot odkroić - gdyby się tego nie zrobiło, to w zupie pływałyby nieestetyczne grudki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo interesująca
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dużo serca w tym przepisie i zdjęciach widać !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Już mi ślinka leci! Pysznie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    podane jak w dobrej restauracji... zasluguje na wiele, wiele plusikow...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !