Sposób przygotowania

Ciasto rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem, następnie wykładamy ciastem formę do tarty i pieczemy ok 20-25 w temp. 220\'C. Na gotową tartę układamy brzoskwinie i polewamy przygotowaną wg przepisu na opakowaniu polewą czekoladową. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny prosty przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie tarty
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Smaczna na pewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !