Sposób przygotowania

Warzywa oczyścić, ubrać ze skórek. Kapustę i por drobno pokroić. Marchew,jabłko,pietruszkę zetrzeć na dużych oczkach i dodać do pekinki. Skropić sokiem z cytryny,doprawić i posypać ziołami. Majonez wymieszać z kefirem(ok pół szklanki kefiru),dodać do surówki,wymieszać i wstawić na 10min do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    1 raz w całości przez męża:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pochwała dla męża
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    dobry smak ma ten maz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !