Sposób przygotowania

Fasolę Jaś zalać wrzącą wodą i odstawić na ok 3-4 godziny. Po tym czasie zagotować w lekko osolonej wodzie. Odstawić do ostygnięcia a następnie pokroić w plasterki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać groszek odcedzony z zalewy oraz pokrojone w kostkę ogórki. Wszystko doprawić do smaku i wymieszać. Ketchup wymieszać z oliwą i polać sałatkę. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    \"Z Jasiem\" :) Super pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawa sałatka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo smaczna jest taka sałatka. Idealna z dodatkiem wędliny i pieczywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !