Sposób przygotowania

Filety myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i kroimy na pół. Panierujemy je w jajku i bułce oraz oprószamy pieprzem i solą. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Pod koniec smażenia posypujemy naszą rybkę czosnkiem oraz prażonym słonecznikiem. ( słonecznik wsypujemy na patelnię i prażymy ok 30-60 s). Ściągamy patelnię i lekko dusimy pod przykryciem. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wyglądają.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna jest taka rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !