Sposób przygotowania

Marchew obrać, umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić i wymieszać.
Odstawić na około 15 minut.
Rodzynki przełożyć do miseczki, zalać gorącą przegotowaną wodą i odstawić na 15 minut.
Po tym czasie do marchewki dodać osączone z wody rodzynki.
Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do marchewki.
Dodać oliwę i wszystko wymieszać.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    ja dodaje do surówki jeszcze sok pomarańczowy, uwielbiam!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    wypróbuję z sokiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !