Sposób przygotowania

Galaretki rzygotowujemy, odstawiamy do ostygnięcia, przygotujemy biszzkopt jajka iksujemy z cukrem, dodajemy mąke z proszkiem do pieczenia , 1/3 ciasta odlewamy dodajemy kakao, pieczemy 2 biszkopty, jedenkakaowy drugi zwykłay, Biszkopty ostudzamy. Przygtowujemy budyń , studzimy , dodajemy jajka i masło , miksujemy . Na ciemny budyn lewamy jedną galaretke teżejącą , biały biszkopt, rozcinamy na pól, , jedną część układamy na galaretce a na biszkpt układamy masę budyniową , i druga połowę biszkopta na wiesz wylewamy tężejącą galaretkę , mozna tez ułożyć wisnie a na iśnie dopiero galaretkę

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta74

    wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Dziś takie zrobiłam,pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !