Sposób przygotowania

Składniki zagniatamy, wyrobione ciasto umieszczamy na ok 1 godz w lodówce, a jak chcemy szybciej to do zamrażarki:) Rozwałkowujemy na grubość ok 4-5 mm i wycinamy różne kształty.
Pieczemy w temp 190 st C przez 8-15 min, w zależności od piekarnika :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    cytrynowe, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    na pewna sa pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    cytrynowe aromaty - pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    rewelacyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !