Składniki:
pół kilo zeberek | |
włoszczyzna | |
dwie laski kiełbasy | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
jałowiec | |
pieprz w ziarnach | |
garsc suszonych grzybów | |
kilka ziemniaków | |
sól do smaku | |
kapusta kiszona | 30 z sokiem |
pół kilo zeberek | |
włoszczyzna | |
dwie laski kiełbasy | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
jałowiec | |
pieprz w ziarnach | |
garsc suszonych grzybów | |
kilka ziemniaków | |
sól do smaku | |
kapusta kiszona | 30 z sokiem |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: