Sposób przygotowania

Przygotowujemy sos: ser przecieramy mieszamy z obydwoma śmietankami, przyprawiamy pieprzem i cząbrem. Wstawiamy na kuchenkę i gotujemy na małym ogniu cały czas mieszając aż składniki sie połączą (ser musi się rozpuścic). Filety myjemy, osuszamy, dzielimy na kotlety, oprószamy solą, pieprzem i cząbrem. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotlety na złoto. Podajemy polane sosem oraz z surówką i pieczonymi ziemniaczkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    kurczak z sosem serowym - brzmi apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujące. Bardzo ciekawy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !