Sposób przygotowania

Ciasto: Składniki wysiekać na jednolitą masę na końcu lekko zagnieść i dać do lodówki (najlepiej na noc)
Lukier: Ucierać w jedną stronę około 30 minut
Masa cytrynowa: Ubijać na parze (a dokładniej garnek z jakami wsadzić do garnka z gotującą się wodą ma być częściowo zanurzony w gotującej się wodzie i ubijać mikserem cały czas na gazie) aż zgęstnieje, jak ostygnie połączyć z 1kostką masła
Skórką z 1 cytryny i sokiem z połówki lub z 1 cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    mmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !