Sposób przygotowania

Rybe poporcjować, obsypać solą i pieprzem, moczyć w rozmąconym jajku, bułce i smażyc na złoty kolor.
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklic dodac ananasa pokrojonego w kostkę, przyprawy, zalac połowa soku z anannasa i gotowac mieszając ok. 10 minut. Dodać ketchup i zalac rybe w naczyniu żaroodpornym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    fajny pomysł super połączenie smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi byc pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    rybka w każdej postaci co jadłam zadowoliła mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy przepis :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ao_12

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !