Sposób przygotowania

Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. W kostkę również kroimy cebulę, Marchew trzemy na dużych oczkach tarki. Ryż dwukrotnie płuczemy. Te jak i resztę składników wkładamy do dużego garnka i gotujemy na małym ogniu przez ok 2h mieszając. Następnie paprykarz nakładamy do słoików i pasteryzujemy 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    jak dla mnie bomba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam paprykarz
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszny :), chyba się wproszę do Twojej Teściowej na jakiś obiad lub kolację :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !