Sposób przygotowania

Białka ubijmy na sztywną pianę z dodatkiem soli, pomału wsypujemy po łyżce cukru pudru, ubijamy do rozpuszczenia się .Następnie wlewamy sok. Blachę wykładamy papierem i formujemy bezy używając rękawa cukierniczego , pieczemy 40 minut w temp. 140 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię bezy w małej ilosci bo są za słodkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy własnych nie robiłam, muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    można korzystać ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !