Sposób przygotowania

Żelatynę moczymy w soku grejpfrutowym w miseczce .Gdy napęcznieje rozpuszczamy nad para dobrze mieszamy.łączymy z sokiem pomarańczowym oraz likierem cytrynowym.
Tężejącą galaretkę przelewamy do 4 pucharków .Wstawiamy do lodówki na 4 godziny .po tym czasie wykładamy na półmisek ,ozdabiamy bita śmietana i ozdabiamy listkiem melisy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    lubie takie galaretki
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    smakowitości :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !