Sposób przygotowania

Opłukane skrzydełka wkładamy do garnka, dodajemy do nich startą (na tarce jarzynowej) włoszczyznę i sól do smaku. Wszystko to zalewamy wodą i gotujemy przez ok 15 min. Po tym czasie dodajemy ryż i gotujemy aż napęcznieje, dodajemy koncentrat pomidorowy i śmietanę. Dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szybka pomidorówka, a do tego pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo lubię!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    lubię pomidorową, chyba dziś zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam! moja ulubiona zupa :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    moja ulubiona;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    robię taką pomidorówkę na szybko;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    polecam do tego trochę natki pietruszki i łyżkę podsmażonego masła;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam,
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ulubiona zupa moich dzieci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Zawsze pyszna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    super
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam pomidorową
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomidorowa z ryżem zawsze pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam tradycyjne dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !