Sposób przygotowania

Budyń zagotować z cukrem i mlekiem w ilości trochę mniejszej niż podano na opakowaniu. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Margarynę zmiksować, ciągle mieszając dodawać stopniowo budyń.
Kawę z odrobiną cukru rozpuścić w miseczce z wodą, zamaczać biszkopty i wykładać nimi spody szklanek. Nałożyć warstwę kremu, ułożyć kolejną warstwę biszkoptów i warstwę kremu. Polać likierem krówkowym, udekorować biszkoptem. Podawać schłodzone.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Brzmi świetnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mniam
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Oj,ale mi narobiłaś apetytu na taki deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !