Sposób przygotowania

Matiasy moczymy w mleku przez 1 godzinę .Jabłka myjemy wydrążamy środki od góry .Jogurt doprawiamy solą i pieprzem dodajemy posiekany koperek .Matiasy zwijamy i wkładamy do otworu w jabłkach .W pomiędzy niego tzw .lejek wlewamy odrobinę sos koperkowy i ozdabiamy gałązką koperku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pewnie bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pomysłowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie łączylem jeszcze ryby i jałbek
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !