Sposób przygotowania

Gotujemy litr wody z łyżeczką soli i pokrojona cebulą .Wrzucamy umyte grzyby i gotujemy prawie do miękkości.Wyjmujemy ,osączamy i wkładamy do słoika .Ocet gotujemy z e szklanka wody ,cukrem,zielem angielskim ,pieprzem i liścmi laurowymi 1/2 łyżeczki soli.Zalewę studzimy ,zalewamy nią grzyby .Słoiki zamykamy i odstawiamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ostatni wyjęłam do obiadu
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Coś mało tych grzybków chyba nie zbierałaś tej jesieni:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    PYSZNE TAKIE LUBIĘ
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    1 kg
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie może ich zabraknąć w moim domu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Bardzo lubię takie grzyby
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię takie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jak ja lubi? takie grzybki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mam jeszcze 2 słoiczki w spiżarni i czekają na specjalną okazję, bo mi ich szkoda ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam grzyby
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !