Sposób przygotowania

Podudzia włożyć do garnka,dodać kostkę rosołową i zalać taka ilością wody żeby tylko przykryła mięso.Gotujemy je pod przykryciem do momentu aż będą miękkie.
Składniki na marynatę dokładnie wymieszać i włożyć udka - odstawić na noc do lodówki
Na drugi dzień usmażyć je na patelni na bardzo gorącym tłuszczu.
Smacznego!
Tak przyrządzone podudzia podaję z opiekanymi ziemniakami ale mozna również podać z ryżem i ogórkami konserwowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale ślinka cieknie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zgadzam się - a za zestawienie sosu sojowego z miodem duże 5 +
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszniutkie:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pychota
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pikantne udka to coś dla mnie, uwielbiam takie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł, zwłaszcza marynata.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszniutkie udka, super obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczny obiad
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !