Sposób przygotowania

buraki ugotować i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cukinię zetrzeć podobnie jak buraczki. cebulę pokroić, posolić i odstawić na kilka godzin.

Zalewa:
1 szklanka octu
1 szklanka oleju
1 szklanka cukru
ziele angielskie, pieprz i liść laurowy.
Wszystko zagotować i dodać do warzyw. Wymieszać i włożyć do słoików.
Gotować ok 30 minut

Komentarze

  • 10
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    uwielbiam sałatki, ta wygląda na apetyczną:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy przepis, z pewnością wypróbuję.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiej jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !