Składniki:
wątroba wieprzowa przetarta | |
gałka muszkatołowa utarta | |
sól | |
pieprz | |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 szt |
słonina pokrojona drobno | 70 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szt |
cebula | 1 szt |
wątroba wieprzowa przetarta | |
gałka muszkatołowa utarta | |
sól | |
pieprz | |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 szt |
słonina pokrojona drobno | 70 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szt |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: