Sposób przygotowania

Śledzie przed przygotowaniem moczymy w wodzie. Dzielimy wzdłuż na połówki i każdą polówkę tniemy na 3 kawałki. Cebulę drobno siekamy i mieszamy z sokiem z cytryny i cukrem. Śledzie układamy na półmisku obkładamy cebulą i polewamy olejem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !