Sposób przygotowania

zagniatamy ciasto,dzielimy na dwie czesci,jedna wieksza.wieksza wykladamy na blache i podpiekamy ok.10 minut,nakladamy drobno pokrojone jablka i reszte ciasta,trzemy na tarce.piczemy ok 40-45 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    moja mama robi podobnie jest pyszna!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    wygląda jak tort
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    szarlotka to najpyszniejesze ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !