Sposób przygotowania

Zagotować wodę, dodać pokrojona włoszczyznę i grzyby. Dodać buliony Kucharka, kaszę i gotować 15 minut. Doprawić śmietaną i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna, bardzo lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    superowa!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    superowa!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    mam taką dzisiaj

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !