Sposób przygotowania

Na patelnię dać margarynę i pokrojoną cebulkę, usmażyć, dodać starte na tarku pieczarki, dusić do wyparowania wody, do miseczki dać mięso mielone, zimne pieczarki, 2 łyżki bułki tartej , wymieszać i przyprawić do smaku. Rozłożyć ciasto francuskie, dać farsz , uformować paszteciki. Piec, podawać z barszczem czerwonym

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ładny wygląd i znakomity smak.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    to ciasto francuskie mi sie podoba- z miłą chęcią zjadłabym takie paszteciki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musza być znakomite w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !