Sposób przygotowania

ziemniaki ugotować a następnie pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kosteczkę i podsmażyć na oleju. Dodać do niej ocet winny. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Można także dodać jeszcze nieco oleju tak aby powstał sos, którym polać ziemniaki. Odstawić do ostygnięcia. Następnie dodać rzodkiewkę pokrojoną w plasterki oraz szczypiorek i wszystko wymieszać.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    interesująca
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    suoper
  • 3
    original
    Opublikowano

    Damian19

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajny przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !