Sposób przygotowania

ciasto francuskie rozwałkować i pokroić na prostokąty bądź kwadraty. Upiec w mocno nagrzanym piekarniku. Po przestudzeniu delikatnie je spłaszczyć i ułożyć na ciastkach dowolne owoce ja dałam gruszki i jabłka wcześniej delikatnie podduszone z cynamonem i cukrem pudrem do smaku oraz brzoskwinie z puszki. Następnie ubić kremówką z cukrem do smaku. I wyłożyć ją na nasze ciastka.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    Fajie wygląda napewno wypróbuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    aż ślinka cieknie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !