Sposób przygotowania

Kapustę lekko przepłukać, pokroić drobniej, zalać wodą i gotować ok. 20 min.z dodatkiem liścia, ziela, startej marchewki i korzenia pietruszki.Dodać buliony i przyprawy.Pod koniec wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki i kiełbasę w półplasterki.Cebukę obrać, pokroić drobno, podsmażyć na złoto na maśle..wlać do zupy.Zagotować.Posypać natką i koprem.
(zamiast kostek bulionowych i kiełbasy można użyć kawałek wieprzowiny i wywaru z niej)
Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Doskonały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !