Składniki:
grzyby suszone | 2 sztuki |
kasza jęczmienna | 1/2 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
żółtko jajek | 1 sztuka |
włoszczyzna | 1 (z kapustą) |
kości wieprzowe | 1-1,5 z mięsem |
grzyby suszone | 2 sztuki |
kasza jęczmienna | 1/2 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
żółtko jajek | 1 sztuka |
włoszczyzna | 1 (z kapustą) |
kości wieprzowe | 1-1,5 z mięsem |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: