Sposób przygotowania

Odcedzamy fasolkę, dodajemy opakowanie serka i pokrojony w kostkę ogórek, który najpierw trzeba posolić a potem odcedzić z wody. Przyprawiamy do smaku, mieszamy z jogurtem, posypujemy posiekanym koperkiem i gotowe. Może się trochę przegryźć w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie łączyłam fasolki z białym serem czy jogurtem - dla mnie nowość absolutna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawe połączenie składników
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    swietna ,na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !