Sposób przygotowania

szynkę posypać wszytstkimi przyprawami zostawić na kilka godzin w lodówce. następnie zrobić w szynce \"kieszonkę\".Ser kroimy w kostkę, ogórki w plasterki,oliwki na pół,wrzucamy do kieszonki zamykamy kieszonkę nitką lub wykałaczkami. wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy ok 1-1,5 h w piekaniku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie pieczenie do kanapek,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię takie szynki pieczone
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny pomysł !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super- oby więcej takich dobrych pomysłów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !