Sposób przygotowania

Ogórki dokładnie umyć i ułożyć w słoikach z koprem, chrzanem, czosnkiem, zielem angielskim i liściem laurowym. Z reszty składników ugotować zalewę i zalewać słoje na gorąco. Pasteryzować 5 min. Z tych składników zalewy wystarcza na ok. 11 słoików 1l.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    konserwowe ogóreczki zawsze pyszne
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię do obiadku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis Twój zachowam do sezonu ogórkowego...
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Idealne do obiadu lub sałatek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Sprawdzony przepis!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne i świetne na przekąskę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetne do wódeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Sezon ogórkowy własnie się rozpoczął- na pewno wypróbuję.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię ogórki konserwowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna klasyka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    robię wg podobnego przepisu wychodzą pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Najbardziej lubię właśnie takie domowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne ,niedługo będziemy robić:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !