Sposób przygotowania

rybę oczyścić,opłukać,podzielić na porcje,zalać zimną wodą,posolić i gotować,dodać rozdrobnioną włoszczyznę icebulę-wlać olej.Ugotowaną rybę wyjąć,a do bulionu dodac przyprawy i ugotoać na nim ryż.Rybę ułożyć na talerzu,zalać zupą i posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł z tym ryżem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię rybną i jak mam świeże dorsze to muszę choć trochę zrobic...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !