Sposób przygotowania

Zmieloną słoninę wkładamy do garnka i topimy na małym ogniu (przez ok 1 godz.). Pod koniec topnienia dodajemy drobno posiekaną cebulkę. Po 2 min. zdejmujemy garnek z ognia. Solimy i pieprzymy do smaku. Tak przygotowany przelewamy do słoiczków, po wystygnięciu wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Gdy Ci się znudzi miodek lipowy , idż do Natalii na smalczyk domowy.
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w sam raz na zimowe wieczory
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    widać, że domowy ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    domowy to dobry jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    domowy najlepszy!
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moja babcia takie robiła - dodawała jeszcze trochę mielonego boczku... pyszności z ogóreczkiem :-)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Do tego pajda świeżego chleba i ogóreczek kiszony.Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    moja babcia taki robiła;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mmm i małosolny ogóreczek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    domowy najlepszy!!! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Już dawno nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    uwielbiam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !