Sposób przygotowania

Margarynę roztopić, dodać natartą przyprawami golonkę i piec na średnim ogniu. Podlewać wodą by się nie przypaliła i by zrobił się sos. Gdy mięso będzie miękkie zaciągnąć sos wodą z mąką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam golonkę ale tej z indyka nie miałem okazji spróbować, a patrząc po zdjęciach chyba wiele tracę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda bardzo apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    jest smaczna, a sos z niej przepyszny:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    O , jak pięknie zrumienione.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne ! Ja robię indycze golonki w piwie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super,super,super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo często robię mięso z indyka,a goloneczki są przepyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !