Sposób przygotowania

Ser kroimy w plasterki grubości ok 0,5-1cm. Panierujemy w rozkłóconym jajku, bułce tartej i odrobiną soli. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Ser wykładamy na talerz i przyozdabiamy plasterkami pomidora , paseczkami cebuli oraz plasterkami oliwek. Można też plasterki sera grillować. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ula11

    nie wpadłabym na panierowanie mozzarelli, muszę spróbować :)
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie śniadanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !