Sposób przygotowania

Buraki myjemy ,obieramy i gotujemy w 1,5l wody z dodatkiem kostek rosołowych .Po ugotowaniu miksujemy blenderem .Zostawiamy do wystygnięcia.Dodajemy śmietanę i jogurt.Mieszamy .Następnie dodajemy posiekana zieleninę i doprawiamy do smaku pieprzem .Przekładamy na talerze .Ser kroimy w małą kostkę i wrzucamy po 3 kawałki do porcji zupy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Wszędzie dodatek serka widzę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pysznosci :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na takie gorące dni super1

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !