Sposób przygotowania

Wymieszać olej z koncentratem i wodą . Dodać por, papryki, pomidor i 4 łyżki pestek z dyni. Doprawić do smaku cukrem i pieprzem. Delikatnie wyjąć sardynki z puszki . Olej lub sos pomidorowy z puszki zmieszać ze zrobionym sosem .Podawać sardynki na sosie posypane resztą pestek dyni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy nie jadłam sardynek tak przygotowanych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Polecam- z 1 puszeczki sardynek robi się dwie porcje super przekąski .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    dobre!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie przepadam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !